Een Prikkelend Perspectief

Vorig jaar ben ik cum laude afgestudeerd als acupuncturist en ben ik mijn praktijk voor Oosterse geneeskunde Prikkelend Perspectief begonnen. Bijna een jaar later kan ik zeggen dat ik daar nog geen dag spijt van heb gehad! Ik zorg graag voor mensen en in mijn praktijk werken we samen aan een beter gezondheid. Of de klachten nou van emotionele of fysieke aard zijn, we gaan op zoek naar de juiste balans en acupunctuur helpt hierbij.

Bij acupunctuur worden er dunne wegwerpnaaldjes in bepaalde (acupunctuur)punten gestoken. Alle punten hebben hun eigen werking. Er zijn bijvoorbeeld punten die pijnstillend of ontspannend werken, door de energie weer in circulatie te zetten. Met acupunctuur wordt het lichaam weer in zijn eigen balans gezet.

De Wereld Gezondheid Organisatie heeft een indicatielijst met meer dan vijftig aandoeningen samengesteld waarbij acupunctuur als therapie kan worden gebruikt. Hier staan bijvoorbeeld op: menstruatiepijn, hoofdpijn, rugpijn, darmklachten, reumatische klachten en allergieën.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk eens op mijn website (prikkelendperspectief.nl). Heb je vragen? Neem contact op (06 81 95 84 79) en stel ze gerust! Mailen kan ook: info@prikkelendperspectief.nl

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk aan de Salentijnerhout 36 in Harderwijk!
Hartelijke groet,

Mariska Putters