Contact

Prikkelend Perspectief

Oosteinde 21 3842 DR in Harderwijk

Mededelingen: 

Ik heb een wachtlijst. Cliënten die zich aanmelden voor de wachtlijst (na 30 augustus 2021) kan ik medio november helpen. Mochten er andere trajecten eerder klaar zijn of iemand uitvallen, zal de eerste op de wachtlijst benaderd worden om eerder een afspraak in te plannen.

Heb je een vraag of wil je op de wachtlijst, stuur mij dan een e-mail of een sms’je. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

Kijk op Corona maatregelen wat ik doe om verspreiding van het Corona virus te voorkomen en wat er van jou verwacht wordt.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Consulten en behandelingen vinden alleen plaats op afspraak. Voor een consult heb je geen verwijzing nodig van een arts of specialist. Ik probeer altijd zo snel mogelijk een afspraak in te plannen. Zodra je een afspraak maakt, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat, zal ik je niet onder behandeling nemen.

Jouw privacy staat bij mij hoog in het vaandel (zie Privacy). Om die reden kan ik alleen met je communiceren via de telefoon of sms. Whats app en e-mail zijn niet goed beveiligd en zal ik om die reden niet gebruiken.

Je kan op verschillende manieren contact met mij opnemen:

  • Stuur een e-mail met je contactgegevens, dan neem ik telefonisch contact met je op
  • Stuur mij een sms bericht met je vraag
  • Bel mij en spreek eventueel mijn voicemail in

Mogelijk kan ik je niet altijd direct te woord staan. Spreek mijn voicemail in en ik bel je terug zodra ik een mogelijkheid heb, maar altijd binnen 48 uur.

 

Parkeerinstructies
Op het Oosteinde neem je de eerste weg links. Dan rij je tegen het gebouw aan. De deur zit aan de linkerkant.

Aan de linkerkant van het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kan je ook je auto aan de tegenover het gebouw (CDS plaatsen) zetten.

Mocht je met de fiets komen, aan de rechterkant van het gebouw staat een overdekte fietsenstalling waar je je fiets kan neerzetten.

Bovenaan de trap (er is geen lift aanwezig) bevindt zich de wachtkamer aan de rechterkant. Voor de toiletten loop je door de gang naar achteren, links de bocht om en daar bevinden zich de toiletten aan de linkerkant.