Contact

Consulten en behandelingen vinden alleen plaats op afspraak. Voor een consult heb je geen verwijzing nodig van een arts of specialist. Ik probeer altijd zo snel mogelijk een afspraak in te plannen. Zodra je een afspraak maakt, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat, zal ik je niet onder behandeling nemen.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Eén keer in de 4 weken werk ik op zaterdag. Op maandag heb ik plaats van 10.00 tot 17.30 uur (laatste consultplek), op de andere dagen van 9.00 tot 15.45 uur (laatste consultplek). Ik werk geen avonden.

Jouw privacy staat bij mij hoog in het vaandel (zie Privacy). Om die reden kan ik alleen met je communiceren via de telefoon of sms. Whats app is niet goed beveiligd en zal ik om die reden niet gebruiken.

Je kan op verschillende manieren contact met mij opnemen:

  • Stuur een e-mail met je contactgegevens, dan neem ik telefonisch contact met je op
  • Stuur mij een sms bericht met je vraag
  • Bel mij en spreek eventueel mijn voicemail in

Mogelijk kan ik je niet altijd direct te woord staan. Spreek mijn voicemail in en ik bel je terug zodra ik een mogelijkheid heb!

Parkeerinstructies
Op het Oosteinde neem je de eerste weg links. Dan rij je tegen het gebouw aan. De deur zit aan de linkerkant.

Aan de linkerkant van het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kan je ook je auto aan de tegenover het gebouw zetten.

Mocht je met de fiets komen, aan de rechterkant van het gebouw staat een overdekte fietsenstalling waar je je fiets kan neerzetten.

Bovenaan de trap (er is geen lift aanwezig) bevindt zich de wachtkamer aan de rechterkant. Voor de toiletten loop je door de gang naar achteren, links de bocht om en daar bevinden zich de toiletten aan de linkerkant.