Contact

Prikkelend Perspectief

Oosteinde 21 3842 DR in Harderwijk

De praktijk is 7 dagen in de week geopend, consulten en behandelingen vinden alleen plaats op afspraak. Voor een consult heb je geen verwijzing nodig van een arts of specialist. Ik probeer altijd zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

Jouw privacy staat bij mij hoog in het vaandel (zie de pagina Privacy). Om die reden kan ik alleen met je communiceren via de telefoon of sms. Whats app en e-mail zijn niet goed beveiligd en zal ik om die reden niet gebruiken.

Je kan op verschillende manieren contact met mij opnemen:

  • Stuur een e-mail met je contactgegevens, dan neem ik telefonisch contact met je op
  • Stuur mij een sms bericht met je vraag
  • Bel mij en spreek eventueel mijn voicemail in

Mogelijk kan ik je niet altijd direct te woord staan. Ik bel je terug zodra ik een mogelijkheid heb, maar altijd binnen 24 uur.

Parkeerinstructies
Op het Oosteinde neem je de eerste weg links. Dan rij je tegen het gebouw aan. De deur zit aan de linkerkant.

Aan de linkerkant van het gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kan je ook je auto aan de rechterkant van het gebouw zetten. Let wel op dat je niet parkeert op een plek waar een naambordje van een ander bedrijf staat.

Mocht je met de fiets komen, aan de rechterkant van het gebouw staat een overdekte fietsenstalling waar je je fiets kan neerzetten.

Bovenaan de trap bevindt zich de wachtkamer aan de rechterkant. Voor de toiletten loop je door de gang naar achteren, links de bocht om en daar bevinden zich de toiletten aan de linkerkant.